Köpvillkor

Vårt juridiska namn är: Inspira Design AB, organisationsnummer 559071-0777, adress Fabriksgatan 1b, 571 78 Forserum, Sverige

Beställning/kundservice

Beställning sker i vår e-handel. Avtal om köp upprättas då din beställning har bekräftats av oss via ordererkännande. Genom beställningen accepterar du de köpvillkor vi angivit. Övrig kontakt sker genom kontaktformuläret under fliken “Kundtjänst”.

Betalning

Betalning hanteras genom Klarna Checkout, som erbjuds i samarbete med Klarna AB. Klarna skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp, sedan väljer du hur du vill betala. Du kan välja på Klarna faktura, Klarna konto, att betala direkt med kort eller med banköverföring. Genom att använda Klarna Checkout godkänner du Klarna AB:s (556737-0431, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm), “Klarnas”, villkor. Du kan läsa de fullständiga villkoren för Klarna Checkout genom att klicka här.

Personuppgifter

Vill du veta mer om hur klarna hanterar dina personuppgifter så kan du läsa mer här.

Information om ångerrätt

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.

Undersökningsplikt

Kontrollera produktens mängd, färg och att allt ser ut som det skall. Reklamationer efter att produkten använts eller monterats godkänns ej. Kontakta alltid oss skriftligen innan returnering.

Reklamationer

Skulle Kantstål.se / Inspira Design mot förmodan leverera en felaktig vara ombesörjer vi så fort vi kan en ny leverans. Har varan utgått eller inte kan fås fram inom överskådlig tid levererar vi en likvärdig produkt. Reklamation efter att varan monterats/använts eller fel som borde upptäckts genom undersökningsplikten godkänns ej. Vi rekommenderar att beställa i god tid då oväntade leveransförseningar av olika orsaker kan uppstå. Det är därför viktigt att hantverkare inte beställs förrän varan mottagits, inspekterats och godkänts. Vi kompenserar inte för merkostnader för hantverkare som bokats innan leveransen godkänts av er. Vid eventuell tvist hänvisar vi till Allmänna reklamationsnämnden, vilkas utslag vi följer.

Reservationer

Vi reserverar oss mot eventuella tryckfel och avvikelser i färgåtergivning i vårt bildmaterial. Monteringsråden är endast generella. Kantstål.se/ Inspira Design (559071-0777) tar inget ansvar för eventuella fel eller skador som kan uppkomma i det fall våra produkter monteras eller används på ett felaktigt sätt.

Leverans och frakt

Normal leveranstid för utlämning är 2-5 arbetsdagar. Skulle någon produkt tillfälligt vara slutsåld kontaktas ni via e-post eller telefon om detta. Vi skickar med de vanligaste fraktbolagen, oftast Schenker Privpak ombud, DHL Service Point eller med UPS. Du aviseras leverans via SMS eller telefon.

Vid ordervärde över 3999 kr bjuder vi på frakten till ombud. Vid lägre ordervärde kostar den 199 kr.
Möjlighet finns att välja hemleverans för 399kr. Detta gör du i kundkorgen innan du går vidare till kassan.
Vid hemleverans ska mottagaren kunna uppvisa giltig legitimation.

Det går också bra att hämta produkterna på vårt lager. Välj i sådana fall “Hämta på vårt lager” bland fraktalternativen innan ni genomför betalningen. Därefter tar vi kontakt med er för att bestämma en tid för hämtning.

Ej uthämtade paket – Ombud

Paketet ligger kvar 14 dagar från det att paketet anländer till ditt utlämningsställe. Vi förbehåller oss rätten att debitera kunden 350 kr för ej uthämtade paket. Detta för att täcka våra kostnader för retur och administration.

Personuppgifter

I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du kan förvänta dig av oss. Det kan handla om att leverera de varor du beställt eller avisera paketleverans via SMS. Om några problem uppstår när vi skall leverera varor till dig kommer vi att använda uppgifterna för att komma i kontakt med dig. Eller för att kunna ge dig bästa möjliga hjälp när du kontaktar oss.

Enligt dataskyddsförordningen (GDPR) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig. Om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta gärna vår kundservice så hjälper vi dig.

Informationen du lämnar om dig själv används av Kantstal.se och våra samarbetspartners för betalning och leverans. Vi garanterar att inga uppgifter om dig kommer att säljas eller föras vidare till tredje part.

Vad vi delar med andra

Vi delar information med Klarna som hjälper oss att genomföra beställningar och säkra betalningar.

När du lägger en beställning i Klarna Checkout skickas information om produkterna i order (namn, pris, kvantitet, SKU) till Klarna. När köpet är färdigt skickar Klarna din fakturerings- och leveransadress tillbaka till webbutiken. Denna data plus en unik identifierare för inköpet lagras sedan som fakturerings- och fraktdata i ordern i vår e-handel.

Vill du veta mer om hur klarna hanterar dina personuppgifter så kan du läsa mer här.